Săpun lichid Nera Plant cu extract de lavandă, 500ml

Preț cu TVA

14.00 lei

Cantitate

Calmant. Emolient.

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Relaxează și catifelează pielea
  • Grăbește regenerarea celulară
  • Protejează pielea expusă la factori externi (vânt, soare, praf)

Pentru ce se recomandă?

  • Îngrijirea şi hidratarea  pielii
  • Piele sensibilă, iritată
  • Piele uscată, predispusă la ridare si infecţii cutanate

 

Ce ingrediente conţine?

(RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de lavandă, ulei volatil de lavandă.

(INCI) Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Lavandula Angustifolia Herb Extract, Lavandula Angustifolia Oil.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Lavanda - extractul apos concentrat de lavandă este recomandat pentru toate tipurile de piele și ajută în dermatite, arsuri și inflamații.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier.  Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos.Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de lavandă calmează, cicatrizează, are efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăţi antifungice, antiseptice şi regenerative, ajutând la relaxarea pielii. Vitamina E conținută conferă elasticitate pielii. 

Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

A se agita înainte de utilizare.

În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: recipient din plastic pentru săpunuri lichide, prevăzut cu pompiță dozatoare și opritor, a 500ml

 

vezi toate plantele

Breviar plante