Cremă Nera Plant cu tătăneasă, 40g

Preț cu TVA

9.45 lei

Cantitate

Antiseptic. Antiinflamator

Produs natural cu extracte de plante, uleiuri vegetale, miere şi ceară.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Antiinflamator
  • Analgezic
  • Astringent
  • Vasoconstrictor
  • Antihemoroidal 
  • Stimulator în refacerea țesuturilor
  • Regenerator
  • Hidratant
  • Calmant

Pentru ce se recomandă?

  • Răni greu vindecabile
  • Reumatism, anchiloze, artroză
  • Fracturi, traumatisme, contuzii
  • Hemoroizi
  • Escare
  • Fisuri mamelonare
  • Ten uscat
  • Ten iritat
  • Acnee

Ce ingrediente conţine?

extract uleios de Tătăneasă (Symphytum officinale) - 40.76%, ulei de fl­oarea soarelui, ceară de albine, ulei extravirgin de măsline, extracte hidroetanolice de Tătăneasă (Symphytum officinale) - 1.9%, Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 0.67%, Untul-pământului (Tamus communis) - 0.4%, miere de albine, ulei esențial de Lavandă (Lavandula angustifolia), linalool.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Tătăneasa are proprietăţi antiinflamatoare şi este un bun cicatrizant al escarelor, al ulcerelor varicoase, al rănilor greu vindecabile. Tratează furuncule, înţepături de insecte, tumori canceroase ale pielii. Este utilă în contuzii, hematoame, traumatisme provocate în accidente sau în competiţii sportive, reumatism, afecţiuni articulare. În cosmetică, tătăneasa este recomandată pentru tenurile iritate şi grase.

Coada-şoricelului - preparatele din coada-șoricelului sunt deosebit de valoroase în vindecarea plăgilor, inclusiv a arsurilor. Planta este recomandată pentru eczeme, hemoroizi, alergii cutanate. În cosmetică se recomandă pentru ten iritat, acnee. Are efect calmant, tonic.

Coroniţa are proprietăţi antiinflamatorii. Este folosită în tratamentul hemoroizilor.

Untul-pământului are proprietăţi antireumatice, antiinflamatorii. Se recomandă în tratarea reumatismului, gutei, contuziilor, echimozelor.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier.  Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Ceara de albine este folosită în prepararea unguentelor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea.

Mierea de albine conține glucoză, fructoză, minerale - magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B3 şi B5. În cosmetică, mierea se recomandă şi pentru îngrijirea pielii uscate, iritate. Reduce ridurile fine şi împrospătează tenul. Are acţiune antiseptică, emolientă şi cicatrizantă. Este adjuvant în tratarea coșurilor, a punctelor negre, a decolorărilor pielii. Hidratează pielea în profunzime și are efect antiîmbătrânire. Proprietățile antiinflamatorii ale mierii o recomandă în caz de iritații, înţepături de insecte sau alte inflamații ale pielii.

Uleiul volatil de lavandă calmează, cicatrizează, are efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăţi antifungice, antiseptice şi regenerative, ajutând la relaxarea pielii. Vitamina E conținută conferă elasticitate pielii.

Cum se utilizează produsul?

Se aplică local, de 2-3 ori pe zi, în strat subţire, şi se masează uşor.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă, a 40g

vezi toate plantele

Breviar plante